FX Cruiser SVHO

28 790,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 501 €/kk
Hae rahoitusta
FX Cruiser SVHO:n suorituskyky on vaikuttava. Se on ennen kaikkea mukava pitkän matkan Cruiser, jossa on runsaasti käytännöllisiä innovaatioita ja istuintilaakin on kolmelle – mutta kun kaasun avaa, on alla vauhdikkaasti etenevä sporttijetti.
SKU
2022-FXSVHOCR-RM9
action-image

Täydellinen valinta turboahdettuun ajoon

FX Cruiser SVHO:n suorituskyky on vaikuttava. Se on ennen kaikkea mukava pitkän matkan Cruiser, jossa on runsaasti käytännöllisiä innovaatioita ja istuintilaakin on kolmelle – mutta kun kaasun avaa, on alla vauhdikkaasti etenevä sporttijetti.

Ahdettu SVHO-moottori sekä virtaviivainen ja kevyt runko tarjoavat suorituskykyä, ketterän käsiteltävyyden ja nautinnollisen ajomukavuuden. Kaikkea tätä täydentää innovatiivinen ja helppokäyttöinen RiDE®-ajohallintajärjestelmä.

Täysin elektroniset ohjausjärjestelmät tekevät FX Cruiser SVHO:sta johtavan myös ajohallinnassa. Tarjolla on esimerkiksi vakionopeuden säätö, kolmeasentoinen satamatila, elektroninen peruutusvaihde ja TDE (Thrust Directional Enhancement Control) eli työntövoiman suunnatun tehostuksen ohjaus.

FX Cruiser SVHO ominaispiirteitä ovat monipuolinen käytettävyys ja suorituskyky. Se on erinomaisen mukava ja vauhdikas menopeli pitkilläkin päiväretkillä.
Yamahan laadukasta tekniikka ja insinööritaitoa kuvastavat hyvin innovatiivinen RiDE®-ajohallintajärjestelmä ja muut sähköiset hallintajärjestelmät sekä kevyt runko. Kaiken kruunaa FX Cruiser SVHO:n, huipputehokas, ahdettu, 1812 cm³, DOHC, nelitahtimoottori. Nämä ominaisuudet varmistavat, että Yamaha on aina paras valinta.
FX Cruiser SVHO vesijetissä yhdistyvät huolellisesti mietityt yksityiskohdat ja laadukas viimeistely sekä erinomainen suorituskyky ja ajomukavuus.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiAhdettu 4-sylinterinen, Super Vortex High Output
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
AhdinKyllä
Sylinterin tilavuus1 812 -kuutioinen
Sylinterin mitat86 × 78 mm
Puristussuhde8.5 : 1
Pumpun tyyppiAxial Flow 160 mm
PolttoaineUnleaded premium Gasoline
Fuel supply systemElektroninen suorasuihkutus
Polttoainesäiliön tilavuus70 l
Öljysäiliön tilavuus5,3 l
Pituus3,58 m
Leveys1,27 m
Korkeus1,23 m
Kuivapaino (kg)390 kg
Kuormakapasiteetti168,3 l
Henkilömäärä1–3 henkilöä

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Yamaha saa lähestyä minua erikoistarjouksilla, uutisilla ja eduilla.


Varaa koeajo: FX Cruiser SVHO
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center