YZ65 (2021)

4 650,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 91 €/kk
Hae rahoitusta
Huomisen motocross-mestarit aloittavat nuorena. Yamaha YZ65 on kaikin puolin tehty voittamaan. Se on siis omiaan jokaiselle, jolla on unelma voittaa ja on valmis tekemään kaiken tarvittavan sen eteen. Tervetuloa VictorYZoneen!
SKU
2021-YZ65-DPBSE
action-image

Tehty voittamaan!

Kun on aika todistaa ajotaidot kilparadalla. Tulevaisuutesi on omissa käsissäsi Kilpailuasenteesi on 100-prosenttinen. Tarvitset siis pyörän, joka tarjoaa voittoon vaadittavaa suorituskykyä ja toimintavarmaa Yamaha-laatua.

Tällainen on YZ65. Se on suunniteltu ja valmistettu samojen korkeiden laatuvaatimusten mukaan kuin Yamahan täysikoiset kilpapyörät. Sen tehokaassa 65-kuutioisessa, nestejäähdytteisessä, kaksitahtimoottorissa on Yamahan alun perin kilpakäyttöön kehittämä, vääntöä ja huipputehoa terästävä YPVS-järjestelmä ja sen kuusiportainen vaihteisto on mitoitettu moottorin ominaisuuksille. Keveän ja kestävän teräsrungon takahäkki on kevyttä alumiinia.

Säädettävä, 36 mm USD-etuhaarukka ja Monocross-takajousitus varmistavat vakaan käytöksen röykkyiselläkin radalla ja hyppyreissä. Säädettävän ohjaustangon ansiosta ajoasento on sovitettavissa sopivaksi erikokoisille kuljettajille. Jarrutehon takeeksi YZ65 on varustettu tehokkaasti jäähtyvillä wave-jarrulevyillä. Pitkä istuin helpottaa kehopainon siirtoa kaarteissa ja karhennetut jalkatapit varmistavat, että jalat pysyvät paikallaan tiukoissakin tilanteissa.

Yamaha saavutti ensimmäisen motocrossin maailmanmestaruuden ennen nykypäivän nuorten motocross-lahjakkuuksien syntymää. Yamaha on aina siirtänyt kaiken kilpailukokemuksensa valmistamiinsa motocross-pyöriin yhtälailla mini-luokan aloittelijoille kuin karaistuneille ammattilaisille.
YZ65 on nuorten motocross-pyörä, jossa on YZ450F huippumallista tuttuja ominaisuuksia. Siksi se on erinomainen pyörä jokaiselle aloittelevalle nuorelle kilpakuljettajalle, joka suhtautuu vakavasti menestyksen saavuttamiseen. Huipputekninen YZ65 on suorituskykyinen pyörä nuorille motocrossin aloittelijoille. Sen tehokas kaksitahtimoottori, sujuvatoiminen kuusiportainen vaihteisto, wave-jarrulevyt, kompakti runko ja rakenne sekä ajoasennon ergonomian säädettävyys tekevät siitä voittajapyörän.
Säädettävä etujousitus takaa, että ajokäytös on sovitettavissa ajajalle sopivaksi. Lisäksi dynaaminen YZ-tyylinen varustelu ja muotoilu sekä uusi Icon Blue -väritys osoittavat, että YZ65 on paljossa sukua Yamahan menestyksellisille YZ-motocrosspyörille.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi2-tahtinen, Nestejäähdytetty, Läppäventtiili ja YPVS
Sylinterin tilavuus65cc
Sylinterin mitat43.5 mm x 43.6 mm
Puristussuhde8.1 : 1
VoitelujärjestelmäEsisekoitus
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäCDI (digitaalinen)
KäynnistysjärjestelmäPoljinkäynnistys
Vaihteistojärjestelmähammasrattaat, 6-vaihteinen
VoimansiirtoKetju
KaasutinKaasutin
RunkoPuolikaksoiskehtorunko
Caster-kulma26.25º
Jättö63.5mm
EtujousitusjärjestelmäTeleskooppihaarukka
TakajousitusjärjestelmäKeinuvarsi
Etujoustovara215 mm
Takajoustovara270 mm
EtujarruHydraulinen yksi levy, Ø198 mm
TakajarruHydraulinen yksi levy, Ø190 mm
Eturengas60/100-14 Maxxis® Maxxcross SI®
Takarengas80/100-12 Maxxis® Maxxcross SI®
Kokonaispituus1615 mm
Kokonaisleveys760 mm
Kokonaiskorkeus1000 mm
Istuimen korkeus755 mm
Akseliväli1140 mm
Maavara265 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 61 kg
Polttoainesäiliön tilavuus3.5L
Öljysäiliön tilavuus0.5L
Varaa koeajo: YZ65 (2021)
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center