YZ450F Monster Energy Yamaha Racing Edition (2021)

9 850,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 180 €/kk
Hae rahoitusta
Monster Energy Yamaha Factory Teamin kuljettajat kamppailevat voitokkaasti palkintosijoista MXGP-sarjassa. Yamaha Monster Energy Team on yksi MXGP-sarjan vahvimmista ammattitiimeistä. Nyt myös harrastajalla on mahdollisuus ottaa tuntumaa tehdaspyörän olemukseen uuden YZ450F Monster Energy Edition -erikoismallin satulassa.
SKU
2021-YZ450FSV-YB
action-image

Get there. Start here.

Monster Energy Yamaha Factory Teamin kuljettajat kamppailevat voitokkaasti palkintosijoista MXGP-sarjassa. Yamaha Monster Energy Team on yksi MXGP-sarjan vahvimmista ammattitiimeistä. Nyt myös harrastajalla on mahdollisuus ottaa tuntumaa tehdaspyörän olemukseen uuden YZ450F Monster Energy Edition -erikoismallin satulassa.

Yamaha Monster Energy tehdastallin sinimustalla värityksellä ja grafiikoilla sekä saman sävyisillä sinisillä vanteilla varustettujen YZ450F ja YZ250F Monster Energy Edition -erikoismallien tekniset ominaisuudet ovat samat kuin vakiomalleissa. Kevyt ja tehokas YZ450F Monster Energy Edition tarjoaa voittoon tarvittavan suorituskyvyn. Kevyt alumiinipalkkirunko takaa tarkan ajettavuuden ja kääntyvyyden. Alan huippua edustava etu- ja takajousitus varmistavat tasapainoisen ajettavuuden.

Älypuhelimeen ladattavalla Power Tuner -sovelluksella voi nopeasti ja langattomasti säätää tehokarttoja ja virittää moottoritehoa varikolla. YZ450F Monster Energy Edition tuo ajoon tehdaspyörän tuntumaa. Get theree. Start here.

Yamaha on valmistanut voittoisia motocross-pyöriä yli 50 vuoden ajan Tänä aikana motocross-maailmassa on kehitetty nopeaan tahtiin uusia teknisiä ratkaisuja, jotka ovat tehostaneet ajamista ja muuttaneet lajia. Yamaha Power Tuner -sovelluksella voi muodostaa yhteyden pyörän ECU-yksikköön ja säätää moottorin tehokartat kuljettajan ajotyylille ja olosuhteille sopiviksi.
iOS- tai Android-laitteisiin saatavana oleva ilmainen Power Tuner -sovellus voi muodostaa yhteyden moottoripyörän ECU-yksikköön. Sovelluksen avulla kuljettajat ja mekaanikot voivat nopeasti ja helposti säätää pyörän polttoaineseosta ja sytytyksen ajoitusta. Power Tuner -sovelluksella voi myös ohjelmoida omia moottorinohjauskarttoja, ja kuljettaja voi vaihtaa kahden erilaisen tehokartan välillä ajon aikana ohjaustangossa olevalla kytkimellä.
Power Tuner -sovelluksella voi myös tallentaa ajo- ja käyttötietoja, kuten diagnostiikka-, ajoaika- ja huoltotietoja sekä jakaa ja vertailla näitä muiden kuljettajien kanssa. Sinimusta YZ450F Monster Energy Edition sinisillä vanteilla tuo lähes tehdaspyörän ominaisuudet myös tavallisen harrastajan ulottuville.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-tahtinen, Nestejäähdytetty, DOHC, 4-venttiilinen, Taakse kallistuva yksisylinterinen
Sylinterin tilavuus450cc
Sylinterin mitat97.0 mm x 60.8 mm
Puristussuhde13.0 : 1
Maksimiteho-
Maksimivääntö-
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
Vaihteistojärjestelmähammasrattaat, 5-vaihteinen
VoimansiirtoKetju
Polttoaineen kulutus-
CO2 emission-
KaasutinPolttoaineen suihkutus
RunkoPuolikaksoiskehtorunko
Caster-kulma26º55
Jättö120mm
EtujousitusjärjestelmäUpside-down-etuhaarukka
TakajousitusjärjestelmäKeinuvarsi, (linkkujousitus)
Etujoustovara310 mm
Takajoustovara317 mm
EtujarruHydraulinen yksi levy, Ø270 mm
TakajarruHydraulinen yksi levy, Ø240 mm
Eturengas80/100-21 51M
Takarengas110/90-19 62M
Kokonaispituus2,185 mm
Kokonaisleveys825 mm
Kokonaiskorkeus1,285 mm
Istuimen korkeus965 mm
Akseliväli1,485 mm
Maavara330 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 112 kg
Polttoainesäiliön tilavuus6.2Litraa
Öljysäiliön tilavuus0.90Litraa
Varaa koeajo: YZ450F Monster Energy Yamaha Racing Edition (2021)
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center