Wolverine® RMAX™2 1000 SE

29 990,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 521 €/kk
Hae rahoitusta
Wolverine® RMAX™2 1000 Special Edition -erikoisversio on Ultramatic®-vaihteiston lisäksi varustettu muun muassa valinnaisilla D-Mode käyntiohjelmilla. Valittavissa on Sport-, Trail- ja Crawl-käyntiohjelmat. Lisäksi siinä on tehdasasennuksena vankka WARN-vinssi ja huipputehokkaat Maxxis Carnivore -renkaat.
SKU
2021-YXE1000EW-21AS-MDNLM3
action-image

Kuvittele, että kaikki muuttuu.

Wolverine® RMAX™2 1000 Special Edition -erikoisversio on Ultramatic®-vaihteiston lisäksi varustettu muun muassa valinnaisilla D-Mode käyntiohjelmilla. Valittavissa on Sport-, Trail- ja Crawl-käyntiohjelmat. Lisäksi siinä on tehdasasennuksena vankka WARN-vinssi ja huipputehokkaat Maxxis Carnivore -renkaat.

Yamahan pitkä kokemus ja tekninen osaaminen monipuolisten maastomönkijöiden valmistuksesta sekä kilpailukokemukset näkyvät ja tuntuvat tämän uuden sukupolven SxS-ajoneuvon erikoisversion ominaisuuksissa. #DRIVEN BY FREEDOM – uusi Wolverine® RMAX™ 2 1000 asettaa 2-paikkaisten vapaa-ajan SxS-ajoneuvojen ominaisuuksien uudet perusarvot.

Wolverine® RMAX™2 1000 Special Edition -erikoisversio noudattaa "Jin-Ki Kanno"-suunnittelufilosofiaa, joka tarkoittaa vapaasti japaninkielestä käännettynä "riemun tunnetta siitä, että on yhtä laitteen kanssa". Tuloksena on erittäin suorituskykyinen maastoajoneuvo, jossa kuljettaja ja matkustaja tuntevat olonsa varmaksi ja turvalliseksi vaikeissakin olosuhteissa.

Uusi Wolverine® RMAX™ 1000 -mallisto edustaa 2- ja 4-paikkaisten SxS-ajoneuvojen uuden sukupolven ehdotonta kärkiryhmää. Uuden Wolverine® RMAX™ 1000 -malliston taustalla on yhdistelmä Yamahan kattavaa teknistä osaamista ja mittavaa kilpailukokemusta. Tämä on käsin kosketeltavissa heti kun istuu kuljettajan paikalle.
Mittavan maastomönkijäkokemuksen ja -malliston myötä Yamaha on muuttanut myös SxS-ajoneuvojen maailmaa. Ensin Yamaha YXZ1000R-mallisto asetti uudet perusarvot sporttisten SxS ajoneuvojen ominaisuuksille ja tekniikalle. Nyt saman tekee retkeilyyn tarkoitettujen SxS ajoneuvojen osalta uusi Wolverine® RMAX™ 1000 -mallisto.
Niiden ominaisuudet on hiottu kohdalleen vaativissa testiajoissa ja -olosuhteissa. Tuloksena on SxS-maastoajoneuvojen suorituskyvyn ja käyttömukavuuden uudet perusarvot. Edistyksellinen vaihteisto- ja jousitusrakenne luo kuljettajan ja ajoneuvon välille uudenlaisen, ennenkokemattoman saumattoman yhteyden.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiNestejäähdytetty, 4-tahtinen, DOHC, Parallel Twin
Sylinterin tilavuus999 cm³
Sylinterin mitat93,0 x 73,5 mm
Puristussuhde11.2 : 1
VoitelujärjestelmäKuivasumppu
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
VaihteistojärjestelmäYamaha Ultramatic® CVT automatic V-belt
AjojärjestelmäOn-Command® 2WD, 4WD, 4WD 100% lukolla
VoimansiirtoAkseli
EtujarruTuuletettu hydraulinen kaksoislevy
TakajarruTuuletettu hydraulinen kaksoislevy, Akseliin kiinnitetty seisontajarru
Eturenkaat30 x 10.00R-14 Maxxis® Carnivore™
Takarenkaat30 x 10.00R-14 Maxxis® Carnivore™
Cargo bed272 kg
Kokonaispituus3 255 mm
Kokonaisleveys1 677 mm
Kokonaiskorkeus2 110 mm
Akseliväli2 200 mm
Kääntösäde6 m
Maavara340 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 930 kg
Polttoainesäiliön tilavuus35 l
Öljysäiliön tilavuus5,5 l
Istuimen korkeus872 mm
OhjausjärjestelmäRack and Pinion Steering Assembly with Electric Power Steering
Towing capacity907 kg

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Haluan vastaanottaa uutisia ja tarjouksia Yamaha Centereiden tuotteista ja palveluista sekä YC Klubi -postia


Varaa koeajo: Wolverine® RMAX™2 1000 SE
  1. Wolverine® RMAX™ 1000 tilausjärjestelmä on avattu Wolverine® RMAX™ 1000 tilausjärjestelmä on avattu [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_backgroun
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center