Grizzly 700 EPS SE

13 990,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 250 €/kk
Hae rahoitusta
Grizzly 700 EPS SE on Special Editon-malli maastoajoharrastajille, jotka arvostavat väkivahvaa ja kompaktia ATV-ajoneuvoa, joka kulkee tehokkaasti minne kuljettaja haluaa. Grizzlyn sitkeävetoinen ja väkivahva, 686-kuutioinen nelitahtimoottori ja vankka alusta varmistavat sujuvan etenemisen niin poluilla, mäkisessä maastossa kuin syvällä metsän siimeksessä.
SKU
2021-YFM700FWANSE-MDNLM3
action-image

Luotu kulkemaan.

Grizzly 700 EPS SE on Special Editon-malli maastoajoharrastajille, jotka arvostavat väkivahvaa ja kompaktia ATV-ajoneuvoa, joka kulkee tehokkaasti minne kuljettaja haluaa. Grizzlyn sitkeävetoinen ja väkivahva, 686-kuutioinen nelitahtimoottori ja vankka alusta varmistavat sujuvan etenemisen niin poluilla, mäkisessä maastossa kuin syvällä metsän siimeksessä.

Yamahan edistyksellinen Ultramatic®-voimansiirto valitsee aina tilanteen mukaan automaattisesti optimaalisen välityssuhteen. On-Command®-järjestelmän avulla voi puolestaan napin painalluksella valita 2WD-, 4WD- tai 4WD ja tasauspyörästön lukko -vedon. Jyrkkien rinteiden laskuissa kaikkiin neljään pyörään vaikuttava moottorijarrutus lisää tuntuvasti ajoturvallisuutta ja hallittavuutta.

EPS-ohjaustehostimen luonteva ohjaustuntuma helpottaa ajohallintaa ja vähentää ajorasitusta. Herkkätoimisen ja säädettävän erillisripustuksen ansiosta Grizzly 700 EPS SE (Special Edition) etenee sujuvasti vaikeassakin maastossa ja tehokkaat levyjarrut varmistavat hyvän hidastuvuuden. Luontevaa liikkumista luonnossa.

Yamaha ATV -ajoneuvot on suunniteltu etenemään tehokkaasti vaativassakin maastossa. Grizzly 700:n varustelussa pääpaino on ajomukavuutta ja maastoajoa helpottavassa ja tehostavassa teknologiassa.
Sujuvasti toimiva Ultramatic®-vaihteisto valitsee aina tilanteen mukaan välittömästi parhaan välityssuhteen, joten jokainen ajokerta on miellyttävä ajoelämys. Lisäksi Grizzly 700:sen ajomukavuutta tehostavat erinomainen ajoergonomia, tehokas jousitus, sähköinen EPS-ohjaustehostin, iskuja vaimentavat ja erinomaisen pidon tarjoavat 26-tuuman renkaat.
On-Command® -järjestelmän avulla 2WD-, 4WD- ja 4WD ja tasauspyörästön lukko -vedon valinta hoituu silmänräpäyksessä. Vääntövahva, 686-kuutioinen, Mk II -moottori tuottaa puolestaan tarvittavan tehon vaikeakulkuisessakin maastossa. Grizzly 700 EPS varusteluun kuuluvat myös kirkkaat LED-ajovalot, monipuolinen digitaalinen mittaristo ja tehokas vinssi.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiYksisylinterinen, Nestejäähdytetty, 4-tahtinen, SOHC, 4-venttiilinen
Sylinterin tilavuus686 cm³
Sylinterin mitat102,0 mm x 84,0 mm
Puristussuhde10.0 : 1
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
PolttoainejärjestelmäElektroninen suorasuihkutus
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
Vaihteistojärjestelmä, Ultramatic® V-hihna etu- ja takapyörän moottorijarrutuksella
AjojärjestelmäOn-Command® 2-veto/4-veto/tasausp. lukko
VoimansiirtoAkseli
EtujousitusjärjestelmäErillinen kaksoiskolmiotuki, 193 mm wheel travel, 5-asentoinen esijännityksen säätö
TakajousitusjärjestelmäErillinen kaksoiskolmiotuki, 232 mm wheel travel, 5-asentoinen esijännityksen säätö
EtujarruTuuletettu hydraulinen kaksoislevy
Takajarruleft hand/right foot operation, Tuuletettu hydraulinen levy
EturenkaatMaxxis 27” Zilla -renkaat 27x 10-14, alumiinivanteet
TakarenkaatMaxxis 27” Zilla -renkaat 27x 10-14, alumiinivanteet
Etutaakkateline50 kg
Takataakkateline90 kg
Kokonaispituus2 070 mm
Kokonaisleveys1 230 mm
Kokonaiskorkeus1 253 mm
Istuimen korkeus860 mm
Akseliväli1 253 mm
Maavara300 mm
Kääntösäde3,5 m
Polttoainesäiliön tilavuus18,0 litraa
Öljysäiliön tilavuus2,6 litraa
OhjausjärjestelmäAckermann-tyyppinen sähköohjaustehostimella

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Haluan vastaanottaa uutisia ja tarjouksia Yamaha Centereiden tuotteista ja palveluista sekä YC Klubi -postia


Varaa koeajo: Grizzly 700 EPS SE
  1. Karuimmankin maaston kesyttäjät: Grizzly 700 ja Öhlins-iskunvaimentimet Karuimmankin maaston kesyttäjät: Grizzly 700 ja Öhlins-iskunvaimentimet [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_backgroun
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center