Grizzly 700 EPS Alu

13 990,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 250 €/kk
Hae rahoitusta
Grizzly 700 EPS Alu on suunniteltu maastoajoharrastajille, jotka arvostavat vapaata liikkumista. Vääntövahvalla ja sitkeävetoisella, 686-kuutioisella nelitahtimoottorilla varustettu Grizzly on erinomaisen kompakti ja tehokas ATV, joka menee sujuvasti sinne minne kuljettaja haluaa.
SKU
2021-YFM700FWANALU-DNLGS5
action-image

Luotu kulkemaan.

Grizzly 700 EPS Alu on suunniteltu maastoajoharrastajille, jotka arvostavat vapaata liikkumista. Vääntövahvalla ja sitkeävetoisella, 686-kuutioisella nelitahtimoottorilla varustettu Grizzly on erinomaisen kompakti ja tehokas ATV, joka menee sujuvasti sinne minne kuljettaja haluaa.

Yamahan automaattinen Ultramatic®-voimansiirto valitsee aina tilanteen mukaan optimaalisen välityssuhteen. On-Command®-järjestelmän avulla voi puolestaan napin painalluksella valita 2WD, 4WD tai 4WD ja tasauspyörästön lukko -vetotavan. Jyrkkien rinteiden laskuissa kaikkiin neljään pyörään vaikuttava moottorijarrutus lisää ajoturvallisuutta ja ohjattavuutta.

Sähkötoimisen EPS-ohjaustehostimen luonteva ohjaustuntuma helpottaa ajohallintaa ja vähentää ajorasitusta. Pyörien herkkätoimisen ja säädettävän erillisripustuksen ansiosta Grizzly 700 EPS Alu etenee sujuvasti vaikeassakin maastossa. Tehokkaat levyjarrut edessä ja takana varmistavat hallitun hidastuvuuden.

Yamaha ATV -ajoneuvot on suunniteltu etenemään tehokkaasti vaikeassakin maastossa. Grizzly 700 EPS Alu:n varustelussa pääpaino on ajomukavuutta ja maastoajoa helpottavassa teknologiassa.
Tilanteen mukaan optimaalisen välityssuhteen säätävä Ultramatic® -voimansiirto varmistaa sujuvan etenemisen. EPS-ohjaustehostin puolestaan helpottaa kääntymistä ja vaimentaa ohjauksen kautta tulevia iskuja. Erinomaisen ajomukavuuden kruunaavat isot 26-tuuman renkaat ja ohjaamon erinomainen ergonomia.
On-Command® -järjestelmän avulla kaksi- ja nelivedon valinta hoituu ohjaustangon valintapainikkeella. Vääntövahva, 686-kuutioinen MK II -moottori puolestaan tuottaa tarvittavan tehon vaikeissakin olosuhteissa. Grizzly 700 EPS Alun varusteluun kuuluvat muun muassa kirkkaat LED-ajovalot, monipuolinen digitaalinen mittaristo ja tehokas vinssi.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiYksisylinterinen, Nestejäähdytetty, 4-tahtinen, SOHC, 4-venttiilinen
Sylinterin tilavuus686cc
Sylinterin mitat102.0 mm x 84.0 mm
Puristussuhde10.1 : 1
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
PolttoainejärjestelmäElektroninen suorasuihkutus
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
VaihteistojärjestelmäUltramatic® V-hihna etu- ja takapyörän moottorijarrutuksella, H/L/N/R/P
AjojärjestelmäOn-Command® 2-veto/4-veto/tasausp. lukko
VoimansiirtoAkseli
EtujousitusjärjestelmäErillinen kaksoiskolmiotuki, 193 mm wheel travel, 5-asentoinen esijännityksen säätö
TakajousitusjärjestelmäErillinen kaksoiskolmiotuki, 232 mm wheel travel, 5-asentoinen esijännityksen säätö
EtujarruTuuletettu hydraulinen kaksoislevy
TakajarruTuuletettu levy, left hand/right foot operation
EturenkaatMaxxis MU19 AT26x8-12, E marked, aluminium wheels
TakarenkaatMaxxis MU19, AT26x10-12, E marked, aluminium wheels
Etutaakkateline50kg
Takataakkateline90kg
Kokonaispituus2,070 mm
Kokonaisleveys1,230 mm
Kokonaiskorkeus1,253 mm
Istuimen korkeus860 mm
Akseliväli1,253 mm
Maavara288 mm
Kääntösäde3.5m
Polttoainesäiliön tilavuus18.0Litraa
Öljysäiliön tilavuus2.6Litraa
OhjausjärjestelmäAckermann-tyyppinen sähköohjaustehostimella
Trailer Hitch, ,
Varaa koeajo: Grizzly 700 EPS Alu
  1. Karuimmankin maaston kesyttäjät: Grizzly 700 ja Öhlins-iskunvaimentimet Karuimmankin maaston kesyttäjät: Grizzly 700 ja Öhlins-iskunvaimentimet [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_backgroun
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center