VX DeLuxe

14 190,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 253 €/kk
Hae rahoitusta
Aja tyylikkäästi uudella VX DeLuxella. Virtaviivaisempi muotoilu ja tyylikäs grafiikka, lisää hallintaa ja säilytystilaa tunnetun TR-1 HO -moottorin tasaisen voiman lisäksi – kaikki tämä tyylisi tehostamiseksi.
SKU
2021-VXDELUXE-SSA
action-image

Aja tyylikkäästi.

Aja tyylikkäästi uudella VX DeLuxella. Virtaviivaisempi muotoilu ja tyylikäs grafiikka, lisää hallintaa ja säilytystilaa tunnetun TR-1 HO -moottorin tasaisen voiman lisäksi – kaikki tämä tyylisi tehostamiseksi.

Tarjolla on myös täysin uusia ominaisuuksia useiden VX:n vakioetujen, kuten eksklusiivisen ja mullistavan RiDE-järjestelmän ja korkean suorituskyvyn moottoreiden lisäksi, kuten ainutlaatuinen monitoimivärinäyttöjärjestelmä ja kaksi erillistä kiinnityspistettä navigointisarjalle tai kameralle.

Nautintoa lisäävät uuden VX DeLuxen luokkansa parhaimmistoon kuuluvat säilytystilat, kuten suuri vesitiivis hansikaslokero LED-valaistuksella sekä USB-liitännällä ja 12 V:n pistorasialla. Istuimen alla ja keulassa on yhteensä 114 litraa tilaa. Nämä ominaisuudet vievät vesijettikokemuksen täysin uudelle tasolle.

Uusi tyylikäs muotoilu ja uudet grafiikat, parannettu hallinta ja tallennustilat tasaista tehoa tarjoavan tunnetun TR-1 HO -moottorin lisäksi – kaikki tämä tarjoaa täydellisen VX DeLuxe-ajokokemuksen.
Ajonautinnon takaavat kevyet NanoXcel®-rungot, ainutlaatuiset RiDE-hallintajärjestelmät ja tehokkaat moottorit
Tässä vesijetissä yhdistyvät huolellisesti mietityt yksityiskohdat ja valmistuslaatu sekä erinomainen suorituskyky ja ajomukavuus.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi3-sylinterinen, TR-1 High Output, 4-tahtinen
Sylinterin tilavuus1 049 cm³
Pumpun tyyppiAxial Flow 155 mm
PolttoaineLyijytön bensiini
Polttoainesäiliön tilavuus70 l
Pituus3,37 m
Leveys1,24 m
Korkeus1,20 m
Kuivapaino (kg)314 kg
Kuormakapasiteetti113,9 l
Henkilömäärä1–3 henkilöä

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Haluan vastaanottaa uutisia ja tarjouksia Yamaha Centereiden tuotteista ja palveluista sekä YC Klubi -postia


Varaa koeajo: VX DeLuxe
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center