TT-R50 (2021)

Kysy hinta myyjältäsi
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Voit olla yhteydessä valitsemasi Yamaha-Centeriin saadaksesi tarkemmat hintatiedot.
Kaikin puolin upea TT-R50 täyttää monen lapsen unelmat! Sen käyttäjäystävällinen muotoilu, matala istuinkorkeus ja helppokäyttöinen puoliautomaattinen vaihteisto tekevät siitä ihanteellisen vaihtoehdon 4–7-vuotiaiden lasten ajotaitojen kehittämiseksi.
SKU
2021-TTR50-DPBSE
action-image

Hauskuus alkaa tästä.

TT-R50 on suunniteltu takaamaan hauska ajokokemus perheen nuoremmille lapsille. Virta-avain takaa, että vanhemmat voivat hallita pyörän käyttöä. TT-R50:n 50-kuutioinen nelitahtimoottori on varustettu kätevällä sähköstartilla, automaattikytkimellä ja kolmeportaisella vaihteistolla. Tuloksena on miellyttäviä ajoelämyksiä.

TT-R50E täyttää monen lapsen unelmat! Kestävä rakenne, kuljettajaystävällinen muotoilu, matala istuinkorkeus ja puoliautomaattinen vaihteisto ovat vain muutama syy monista, miksi TT-R50E on osuva valinta 4–7-vuotiaiden moottoripyöräksi. TT-R50E on erinomaisen hauska ja helppo tapa tutustuttaa uusia kuljettajia moottoripyöräilyn maailmaan.

Virtaviivainen muotoilu ja tyylikäs Icon Blue -väritys perustuvat Yamahan kuuluisiin GP-kilpailuja voittaneisiin kilpapyöriin. Mukavan ergonomian, pitkäliikkeisen jousituksen ja asianmukaisen rengastuksen ansiosta TT-R50E tarjoamaan perheen nuorimmille aina yhtä hauskoja ajoelämyksiä vuosien ajan.

Yamaha on tuottanut korkealaatuisia lasten mini-moottoripyöriä jo yli 40 vuotta, joten jokainen uusi Yamahan mini-luokan malli on suunniteltu helpoksi ja nautinnolliseksi ajettavaksi sekä helppohuoltoiseksi.
Lähempi tarkastelu paljastaa, että TT-R50E suunnittelussa tai yksityiskohtienkaan valmistuksessa ei ole tingitty tunnetusta Yamaha-laadusta. Matala istuinkorkeus takaa luontevan ja rennon ajoasennon, joka on ihanteellinen aloittelijoille. Sähköstartti helpottaa puolestaan liikkeellelähtöä.
Luonteeltaan sujuva ja polttoainetaloudellinen, 50-kuutioinen nelitahtimoottori käy tasaisesti ja on ääniltään vaimea. Ajamista helpottaa omalta osaltaan myös automaattikytkimellä varustettu, kolmeportainen vaihteisto. Kuljettajaystävällinen TT-R50E edustaa kaikin puolin Yamahan tunnettua laatua ja luotettavuutta.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiIlmajäähdytetty, 4-tahtinen, SOHC, 2-venttiilinen
Sylinterin tilavuus49cc
Sylinterin mitat36.0 mm x 48.6 mm
Puristussuhde9.5 : 1
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
Kytkimen tyyppiMärkä, Automaattinen keskipako
SytytysjärjestelmäCDI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
Vaihteistojärjestelmähammasrattaat, 3-vaihteinen
VoimansiirtoKetju
KaasutinKaasutin
RunkoTeräsputki
Caster-kulma25º30
Jättö34mm
EtujousitusjärjestelmäTeleskooppihaarukka
TakajousitusjärjestelmäKeinuvarsi
Etujoustovara96 mm
Takajoustovara71 mm
EtujarruRumpu, Ø80 mm
TakajarruRumpu, Ø80 mm
Eturengas2.50-10 4PR
Takarengas2.50-10 4PR
Kokonaispituus1,305 mm
Kokonaisleveys595 mm
Kokonaiskorkeus795 mm
Istuimen korkeus555 mm
Akseliväli925 mm
Maavara135 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 58 kg
Polttoainesäiliön tilavuus3.1Litraa
Öljysäiliön tilavuus1.0Litraa
Varaa koeajo: TT-R50 (2021)
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center