PW50 (2021)

1 890,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 45 €/kk
Hae rahoitusta
joten mukavien muistojen kerääminen kannattaa aloittaa ajoissa. Vanhemmat haluavat antaa lapsilleen yhteisiä ja mieleenpainuvan hauskoja elämyksiä ja muistoja. Kompakti ja pieni, ajoltaan mukava ja helppohuoltoinen, kaksitahtinen PW50 on ollut nuorien harrastajien suosikki jo yli 40 vuotta. Lapset kasvavat nopeasti
SKU
2021-PW50-DPBSE
action-image

Lapset kasvavat nopeasti

Paljon enemmän kuin lasten hupipyörä! PW50 on jo 40 vuoden ajan antanut perheen nuorimmille mukavan ja turvallisen mahdollisuuden tutustua maastoajoon. Näin se on ollut jo monen sukupolven ensikosketus moottoripyöräilyn maailmaan. Ajan saatossa tämä pieni Yamaha on auttanut luomaan fantastisia perhemuistoja, jotka kestävät koko elämän.

PW50 on alun pitäen suunniteltu tekemään ajamisesta turvallista, helppoa ja nautinnollista, ja tämä sama periaate pätee edelleen. PW50:sen kompakti runko, tehokas jousitus ja matala istuinkorkeus takaavat mukavan menon ja keveän käsiteltävyyden. Pyörän huippunopeutta voidaan rajoittaa kaasunrajoittimella.

50-kuutioinen kaksitahtimoottori ja automaattinen voimansiirto varmistavat tasaisen kiihtyvyyden. Kardaaniveto ja kaksitahtimoottorin kätevä tuorevoitelu vähentävät tuntuvasti moottorin ja pyörän huoltotarvetta. Kevyt ja kompakti PW50 mahtuu kätevästi henkilöauton tavaratilaan, joten se on helppo kuljettaa. Kestävän ja laadukkaan rakenteensa ansiosta se on myös pitkäikäinen, joten siitä on iloa vuosiksi.

Lapset ovat nuoria vain kerran, joten haluat luonnollisesti lapsellesi parasta. Kun tarkastelee lähemmin Yamaha PW50:n rakennetta, huomaa, että tässä laadukkaassa minimoottoripyörässä on runsaasti käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia ja selkeää tekniikkaa, joka on tehnyt siitä myös monien vanhempien suosikin lastensa ensimmäiseksi moottoripyöräksi jo yli 40 vuoden ajan.
Selkeä ja toimiva tekniikka on PW50:n perusominaisuus, mikä tekee siitä hauskan ja turvallisen ajettavan sekä helppohuoltoisen. Sopivan tehokas, 50-kuutioinen kaksitahtimoottori, täysautomaattinen voimansiirto ja kardaaniveto sekä käyttäjälle sopiva ajoasento, matala istuin ja ergonomia ohjaustangon jarruvipuja myöden, tekevät siitä ihanteellisen ensimmäisen moottoripyörän jokaiselle lapselle.
Yamaha PW50 on ihanteellinen tapa varmistaa, että lapset viihtyvät ulkoilmassa, kehittävät ajotaitojaan ja rakentavat näin myös tärkeää itseluottamusta. PW50:n satulassa koetut seikkailut ovat lapsille upeita muistoja perheen yhteisestä tekemisestä!
Lisätietoja
Moottorin tyyppiIlmajäähdytetty, 2-tahtinen, Yksisylinterinen, Läppäventtiili
Sylinterin tilavuus49cc
Sylinterin mitat40.0 mm x 39.2 mm
Puristussuhde6.0 : 1
Maksimiteho-
Maksimivääntö-
VoitelujärjestelmäErillinen voitelu
Kytkimen tyyppiMärkä, automaattinen keskipako
SytytysjärjestelmäCDI
KäynnistysjärjestelmäPoljinkäynnistys
VoimansiirtoAkseli
KaasutinMikuni VM12/1
RunkoTeräsputki
Caster-kulma25º
Jättö50mm
EtujousitusjärjestelmäTeleskooppihaarukka
TakajousitusjärjestelmäYksikön keinuliike
Etujoustovara60 mm
Takajoustovara50 mm
EtujarruRumpu mm
TakajarruRumpu mm
Eturengas2.50-10 4PR
Takarengas2.50-10 4PR
Kokonaispituus1,245 mm
Kokonaisleveys610 mm
Kokonaiskorkeus705 mm
Istuimen korkeus475 mm
Akseliväli855 mm
Maavara95 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 41 kg
Polttoainesäiliön tilavuus2.0Litraa
Öljysäiliön tilavuus0.30Litraa
Varaa koeajo: PW50 (2021)
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center