D’elight (2021)

2 990,00 €
Kokonaishinta sisältää myyntihinnan ja autoveron. Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 67 €/kk
Hae rahoitusta
125-kuutioinen D'elight-skootteri on luokkansa kevein ja kompaktein. Yamaha D'elight on hauska ja helposti ajettava uuden ajan urbaani kulkuväline. Sen on järkevä ja yksi nopeimmista ja taloudellisimmista ratkaisuista henkilökohtaiseen liikkumiseen kaupunkiympäristössä. Move light – D'elight
SKU
2021-LTS125-MYWP1
action-image

Move light

Aika on arvokkain omaisuutemme. Siksi on tärkeää voida liikkua kaupungissa mahdollisimman tehokkaasti, vaivatta ja tyylikkäästi. Yamaha D'elight on hauska ja helposti ajettava urbaani kulkuväline. Sen on järkevä ja yksi nopeimmista ja taloudellisimmista ratkaisuista henkilökohtaiseen liikkumiseen kaupunkiympäristössä.

Edellä mainitun lisäksi D'elight tarjoaa myös paljon muita ominaisuuksia. Se on luokkansa kevein kaupunkiskootteri, joten ajaminen on helppoa ja pysäköinti vaivatonta. Kompaktin kokonsa ansiosta se on erityisen näppärä ruuhkaliikenteessä.

Käyntiääniltään hiljainen ja taloudellinen, 125-kuutioinen Blue Core -moottori on varustettu päästöjä vähentävällä, automaattisella Stop & Start-toiminnolla. Kahdenistuttavan istuimen alla oleva tavaratila on riittävän tilava umpikypärälle. Yamahan tunnetun luotettavuuden ja kilpailukykyisen hintansa ansiosta D'elight on järkevä valinta.

Vapaus liikkua minne ja milloin vain, on tärkeämpää kuin koskaan. Muut tavat siirtyä paikasta toiseen eivät enää ole ehkä riittävän käteviä. Nykyaikainen liikkumisen vapaus edellyttää uusia henkilökohtaisen liikkumisen muotoja.
Ruuhkaiset julkiset kulkuvälineet eivät ole monen mielestä kovin houkuttelevia. Automaattivaihteiston ansiosta D'elightin kuljettajan tarvitsee käyttää vain kaasukahvaa ja jarruja. Siksi se on ihanteellinen kaikenlaisille kuljettajille ja etenkin aloittelijoille. D'elight on luokkansa kevein kaupunkiskootteri, joten se on myös hyvin vaivaton pysäköidä.
Suorituskykyisen ja erittäin polttoainetaloudellisen, 125-kuutioisen Blue Core -moottorin ansiosta D'elight on luokkansa taloudellisimpia skoottereita. Lisäksi siinä on luokkansa huippua edustavat tavaratilat, mittaristo ja viimeistely.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-tahtinen, SOHC, 2-venttiilinen, Ilmajäähdytetty
Sylinterin tilavuus125 cm³
Sylinterin mitat52,4 × 57,9 mm
Puristussuhde10.2:1
Maksimiteho6,2 kW (8,4 hv) / 7 000 r/min
Maksimivääntö9,8 Nm (1,0 kgm) / 5 000 r/min
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
PolttoainejärjestelmäPolttoaineen suihkutus
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
VaihteistojärjestelmäV-Belt -automaatti
Polttoaineen kulutus1,9L/100km
CO2 emission43g/km
EtujousitusjärjestelmäTeleskooppihaarukka
Etujoustovara81mm
TakajousitusjärjestelmäYksikön keinuliike
Takajoustovara68mm
EtujarruHydraulinen levyjarru
TakajarruMekaaninen rumpujarru
Eturengas90/90-12 44J tubeless
Takarengas100/90-10 56J tubeless
Kokonaispituus1805 mm
Kokonaisleveys685 mm
Kokonaiskorkeus1 160 mm
Istuimen korkeus800 mm
Akseliväli1275 mm
Maavara125 mm
Märkäpaino101 kg
Polttoainesäiliön tilavuus5,5 l

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center