GP1800R SVHO

23 490,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 411 €/kk
Hae rahoitusta
Vaikuttava kilpailujen innoittama GP1800R SVHO ylittää äärimmäisyyden määritelmän ahdetun ultratehokkaan 4-sylinterisen 1,8 litran SVHO-moottorin ansiosta. Sen kevyt runko ja kapea muotoilu yhdessä kääntymisen tarkkuuden kanssa tekevät tästä aaltoja leikkaavan adrenaliinikoneen.
SKU
2021-GP1800RSVHO-SSA
action-image

Äärimmäistä nautintoa

Vaikuttava kilpailujen innoittama GP1800R SVHO ylittää äärimmäisyyden määritelmän ahdetun ultratehokkaan 4-sylinterisen 1,8 litran SVHO -moottorin ansiosta. Sen kevyt runko ja kapea muotoilu yhdessä kääntymisen tarkkuuden kanssa tekevät tästä adrenaliinikoneen, joka on valmis leikkaamaan aaltoja.

GP-perheen lippulaiva GP1800R SVHO on luokkansa johtava malli monien teknisten innovaatioidensa ansiosta, jotka tekevät ajamisesta räjähtävän kokemuksen. Se perii myös Yamahan tunnetut ominaisuudet, kuten uuden kevyen NanoXcel2-rungon ja kannen sekä intuitiivisen RiDE-ajohallintajärjestelmän.

Huolellisesti mietittyjä yksityiskohtia on vielä enemmän: kilpailujen innoittama vedenottoritilä ja ajolevy, jotka parantavat käsittelyä, kääntymistä ja hallintaa aallokossa, matalampi painopiste, uudet ergonomiset istuimet ja uusi ohjaustangon muotoilu – kaikki nämä varmistavat loistavan hallinnan.

Vaikuttava kilpa-ajon innoittama GP1800R SVHO leikkaa aaltoja ahdetun ultratehokkaan 4-sylinterisen SVHO-moottorin ansiosta. Kevyt runko ja kapea muotoilu yhdessä kääntymisen tarkkuuden kanssa muuttavat äärimmäisen adrenaliinikoneen määritelmän.
Ajonautinnon takaavat kevyet NanoXcel®-rungot, ainutlaatuiset RiDE-hallintajärjestelmät ja tehokkaat moottorit
Tässä vesijetissä yhdistyvät huolellisesti mietityt yksityiskohdat ja valmistuslaatu sekä erinomainen suorituskyky ja ajomukavuus.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-sylinterinen, 4-tahtinen, Super Vortex High Output
Sylinterin tilavuus1 812 cm³
Pumpun tyyppiAxial Flow 160 mm
PolttoaineUnleaded premium Gasoline
Polttoainesäiliön tilavuus70 l
Pituus3,35 m
Leveys1,24 m
Korkeus1,2 m
Kuivapaino (kg)350 kg
Kuormakapasiteetti107,6 l
Henkilömäärä1–3 henkilöä

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Haluan vastaanottaa uutisia ja tarjouksia Yamaha Centereiden tuotteista ja palveluista sekä YC Klubi -postia


Varaa koeajo: GP1800R SVHO
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center