GP1800R HO

18 690,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 330 €/kk
Hae rahoitusta
Uusi GP1800R HO on urheilullinen vesijetti, jonka erittäin suorituskykyinen moottori ja kevyt runko sekä alan ensimmäinen aallot jakava Auto-Trim-ominaisuus tarjoavat vauhdin hurmaa ja adrenaalinpitoista toimintaa.
SKU
2021-GP1800RHO-SSA
action-image

Nauti vauhdista ja vapaudesta

Uusi GP1800R HO on urheilullinen vesijetti, jonka erittäin suorituskykyinen moottori ja kevyt runko sekä alan ensimmäinen aallot jakava Auto-Trim-ominaisuus tarjoavat vauhdin hurmaa ja adrenaalinpitoista toimintaa.

Tehon ja kiihdytyksen tarjoaa uusin tehokas 1,8 litran nelitahtimoottori, joka on alan suuri. Lisäksi tarjolla on monia muita innovatiivisia ominaisuuksia, kuten kilpailuihin suunniteltu vedenottoritilä ja ajolevy, jotka parantavat kiihtyvyyttä, kääntymistä ja käsittelyä kovassakin aallokossa.

Uudelleen suunniteltu istuin, ohjaustangon muoto ja ajoasento, syvemmät jalkatilat ja matalampi, keskitetympi painopiste ultrakevyellä rungolla ovat todellinen harppaus käsittelyssä ja hallinnassa. Uusi Auto-Trim -järjestelmä automaattisella käynnistyksen ja kääntymisen ohjauksella vievät GP1800R HO:n seuraavalle tasolle.

Erittäin kevyt runko, alan ensimmäinen Auto-Trim ja joukko kilpailutaustaisia ominaisuuksia mahdollistavat aaltojen jakamisen käännyttäessä ja suurella nopeudella. Uusi GP1800R HO on urheilullinen vesijetti, joka tarjoaa vauhdin hurmaa ja adrenaliinipitoista toimintaa.
Ajonautinnon takaavat kevyet NanoXcel®-rungot, ainutlaatuiset RiDE-hallintajärjestelmät ja tehokkaat moottorit
Tässä vesijetissä yhdistyvät huolellisesti mietityt yksityiskohdat ja valmistuslaatu sekä erinomainen suorituskyky ja ajomukavuus.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-tahtinen, 1.8 Liter High Output, 4-sylinterinen
Sylinterin tilavuus1 812 cm³
Pumpun tyyppiAxial Flow 155 mm
PolttoaineUnleaded premium Gasoline
Polttoainesäiliön tilavuus70 l
Pituus3,35 m
Leveys1,24 m
Korkeus1,2 m
Kuivapaino (kg)333 kg
Kuormakapasiteetti107,6 l
Henkilömäärä1–3 henkilöä

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Haluan vastaanottaa uutisia ja tarjouksia Yamaha Centereiden tuotteista ja palveluista sekä YC Klubi -postia


Varaa koeajo: GP1800R HO
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center