YFZ450R

11 490,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 207 €/kk
Hae rahoitusta
Yamaha YFZ450R näyttää ajolinjat muille. Sen kevyt ja vääntöjäykkä hybridirunko, purevan tehokas moottori, vaihdeavustin ja luistokytkin kertovat, että YZF450R on tinkimätön kilpa-ATV ja luokkansa huipputuote.
SKU
2020-YFZ450R-DPBSE
action-image

Tehty voittamaan.

ATV-kilpailujen tuloslistojen kärkikuljettajat tietävät, mitä voittaminen vaatii – siksi valtaosalla heistä on Yamaha YFZ450R. Sen ketterä alusta ja tehokas 450 cc:n moottori on lyömätön yhdistelmä ATV-kilpailuissa. Muut jäävät kauas taakse.

Yamaha MotoGP- ja motocross-kilpapyöristä tuttu A&S (Assist&Slipper) -luisto- ja -lähtöavustuskytkin tehostaa startteja sekä vakauttaa jarrutuksia, joten kaarteet voi ajaa kovempaa. Samoin kilpakäyttöön kehitetty YFZ450R:n moottori vastaa salamannopeasti kaasuun ja kiertää keveästi isoille lukemille. Tämä takaa, että tarpeen tullen voimaa on riittävästi.

Ajoasennon mitoitus tukee hyvin kuljettajaa ja helpottaa kehopainon siirtelyä kaarteissa ja kiihdytyksissä. Keveät, erillisellä säiliöllä varustetut iskunvaimentimet varmistavat jousituksen vakaan ja tarkan toiminnan pitkässäkin kilpailussa.

Kilpa-ajossa ei tehdä kompromisseja. Siinä on kyse vain voitosta. Tällä asenteella suunnitellaan ja toteutetaan kaikki Yamaha-Sport-ATV:t.
Esimerkkinä muun muassa kevyt, mutta vahva runko, joka sietää periksi antamatta koviakin koettelemuksia. Ergonomia on suunniteltu siten, että kuljettaja pystyy rennosti hallitsemaan ajotapahtuman kovissakin tilanteissa.
Jokaisen Yamaha-Sport-ATV:n moottori on tätä nimenomaista laitetta varten räätälöity ja hienosäädetty tehokas kokonaisuus. Yamaha-Sport-ATV:t on tehty voittamaan. Tyrmäävä vääntövoima takaa, että räjähtävän kiihtyvyytensä ansiosta YFZ450R jättää kilpailijansa kauas taakse.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiYksisylinterinen, Nestejäähdytetty, 4-tahtinen, DOHC, 5-venttiilinen
Sylinterin tilavuus449cc
Sylinterin mitat95.0 mm x 63.4 mm
Puristussuhde11.8 : 1
VoitelujärjestelmäKuivasumppu
PolttoainejärjestelmäPolttoaineen suihkutus 42 mm EHS ISC:llä
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
Vaihteistojärjestelmä5-vaihteinen, manual slipper clutch
AjojärjestelmäKaksipyöräveto (2WD)
VoimansiirtoO-rengasketju, Epäkeskon säätö
EtujousitusjärjestelmäErillinen kaksoiskolmiotuki, Lisäsäiliöllä varustettu, 3-säätöinen kaasupainevaimennin, 250 mm:n isku, Kierteinen esijännityksen säädöllä varustettu jousi
TakajousitusjärjestelmäValualumiini-keinuvarsi, Lisäsäiliöllä varustettu, 3-säätöinen kaasupainevaimennin, Kierteinen esijännityksen säädöllä varustettu jousi, 280 mm:n isku
EtujarruTuuletettu kaksoislevy hydraulisten kaksoismäntäjarrusatuloiden kanssa
TakajarruAaltotyyppinen tuuletettu levy kaksoismäntäjarrusatuloiden kanssa
EturenkaatAT21x7R10
TakarenkaatAT20x10R9
Kokonaispituus1,795 mm
Kokonaisleveys1,240 mm
Kokonaiskorkeus1,065 mm
Istuimen korkeus810 mm
Akseliväli1,270 mm
Maavara115 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 184kg
Polttoainesäiliön tilavuus10.0Litraa
Varaa koeajo: YFZ450R
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center