YFM700R SE

10 490,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 191 €/kk
Hae rahoitusta
Uusi ote ATV:llä ajamiseen. Tehokkaan moottorin, ketterästi käyttäytyvän alustan ja hyvän polttoainetalouden ansiosta YFM700R ja kilpakäyttöön varusteltu YFM700R SE asettavat ATV-ajoneuvojen suorituskyvylle uudet perusarvot.
SKU
2020-YFM700R-LSE-DBNM7
action-image

Enemmän voimaa. Hauskanpitoon. Kilpailumenestykseen.

Kun on kerran maistanut YFM700R.n ajo-ominaisuuksia, ei ole halua palata entiseen. Sen kihelmöivä tehokkuus, voimantunto ja viiltävän terävä ohjattavuus tuottaa nautinnollisia adrenaliinipaukkuja millaisessa maastossa tahansa. Yamaha YFM700R yksinkertaisesti muuttaa käsityksesi siitä millainen on hyvä vapaa-ajan ATV.

Terästetty, 686 cc:n nelitahtimoottorin voima ja suorituskyky takaa rajun kiihtyvyyden ja joka tilanteessa riittävän moottorivoiman. Vähäisemmän polttoaineen kulutuksen ansiosta toimintasäde yhdellä tankkauksella on selvästi aikaisempaa suurempi.

Kilpakäyttöön tarkoitettu YFM700R SE (Special Edition) on varustettu korkeapuristeisella sylinterikannella, erikoisnokka-akselilla ja korkeaoktaaniselle polttoaineelle optimoidulla moottoriohjauksella. Lisäsäiliöllä varustetut huipputason iskunvaimentimet ja 22 tuuman Maxxis-renkaat varmistavat, että YFM700R SE on voittaja-ainesta.

Kilpaharrastajille ja -ammattilaisille YFM700R SE on ehdoton kilpaväline niin suljetulla radalla kuin maastopolulla.
Olipa päämääräsi pitkät elämykselliset ajoretket tai pyrähdykset kilparadalla, Yamahan ATV-valikoimista löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan, teknisesti laadukkaan ja tarkoituksenmukaisen vaihtoehdon.
YFM700-mallien 686 cc:n nelitahtimoottoreissa yhdistyvät luokkansa huipputason suorituskyky ja toimintavarmuus. Joten jos haluat nautiskella ajoretkistä kavereiden kanssa tiettömien taipaleiden takana tai taistella voitosta kilparadalla, löytyy Yamaha ATV-mallistosta juuri sinun käyttösi sopiva vaihtoehto.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiYksisylinterinen, Nestejäähdytetty, 4-tahtinen, 4-venttiilinen
Sylinterin tilavuus686cc
Sylinterin mitat102.0 mm x 84.0 mm
Puristussuhde9.2 : 1
VoitelujärjestelmäKuivasumppu
PolttoainejärjestelmäPolttoaineen suihkutus, 44 mm
SytytysjärjestelmäECU
KäynnistysjärjestelmäSähkö
Vaihteistojärjestelmä5 nopeutta ja peruutus, Märkä monilevykytkin
AjojärjestelmäKaksipyöräveto (2WD)
VoimansiirtoO-rengasketju, Epäkeskon säätö
EtujousitusjärjestelmäKYB Piggy Back with Hi and Low speed compression & single rebound adjustment, Erillinen kaksoiskolmiotuki, Kierteinen esijännityksen säädöllä varustettu jousi, 230 mm:n isku
TakajousitusjärjestelmäKYB Piggy Back with Hi and Low speed compression & single rebound adjustment, Kierteinen esijännityksen säädöllä varustettu jousi, Valualumiini-keinuvarsi, 256 mm:n isku
EtujarruTuuletettu kaksoislevy hydraulisten kaksoismäntäjarrusatuloiden kanssa
TakajarruTuuletettu levy hydraulisella jarrusatulalla
EturenkaatAT21x7R10
TakarenkaatAT20x10R9
Kokonaispituus1,845 mm
Kokonaisleveys1,170 mm
Kokonaiskorkeus1,130 mm
Istuimen korkeus815 mm
Akseliväli1,280 mm
Maavara113 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 192kg
Polttoainesäiliön tilavuus11.0Litraa
Varaa koeajo: YFM700R SE
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center