Yamarin 68 Day Cruiser

Kysy hinta myyjältäsi
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Voit olla yhteydessä valitsemasi Yamaha-Centeriin saadaksesi tarkemmat hintatiedot.
Yamarin 68 Day Cruiser edustaa kokoluokkansa huippua. Linjakkaassa veneessä on runsaasti hyvin suunniteltua tilaa yhdessäoloon. Se sopii täydellisesti isommallekin perheelle tai ystäväjoukolle.
SKU
2018-YAMARIN68DAYCR-NA
action-image

68 DC – Yksi suosituimmista day cruiser -malleistamme

Yamarin 68 Day Cruiser edustaa kokoluokkansa huippua. Linjakkaassa veneessä on runsaasti hyvin suunniteltua tilaa yhdessäoloon. Se sopii täydellisesti isommallekin perheelle tai ystäväjoukolle. 68 Day Cruiserin veroisia veneitä ei juuri löydy, sen enempää suorituskyvyn, ajettavuuden, valmistuksen laadun kuin varustelutasonkaan suhteen.

Vene on mainio yhdistelmä erinomaista monipuolista suorituskykyä ja huolellisesti harkittuja matkustusominaisuuksia.

68 DC:n voimanlähteeksi voidaan valita jopa 250 hevosvoiman Yamaha-perämoottori, mutta jo 200 hevosvoimaa riittää todella suorituskykyiseen menoon. Loistavan ajettavuuden ja tasaisen kyydin ansiosta niin kuljettaja kuin matkustajat saavat nauttia upeasta veneilyelämyksestä.

Se on lupaus, jolle on rakennettu koko Yamarin-maailma. Haluamme tuoda ulottuvillesi mahdollisuuden elämäsi parhaaseen kesään. Aurinkoon, lämpöön ja yhdessäoloon. Veneajeluihin ja päiväreissuihin, rentouttaviin veneretkiin perheen kesken, kalastuksen ja muiden harrastusten pariin. Kaikkeen tähän Yamarin on täydellinen valinta.
Yamarinista on kasvanut merkittävä kansainvälinen venebrändi. Yamarin on osa Yamaha Motor Europe N.V. -yhtiötä. Uusi kumppanuus mahdollistaa entistä läheisemmän yhteistyön Yamahan kanssa ja antaa hyvät lähtökohdat kehittää yhä innovatiivisempia tuotteita.
Valitse veneeksesi Yamarin ja tee unelmiesi kesästä totta!
Lisätietoja
Pituus6770 m
Hull length6770mm
Leveys2.540 m
Kuivapaino (kg)1300kg
Tube diameter125mm
No. of persons8
Polttoainesäiliön tilavuus191L
Water Capacity45L
Hevosvoimat (HV)115250
TransomExtra Long
CE Design CertificationC
Varaa koeajo: Yamarin 68 Day Cruiser
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center