Yamarin 68 Cabin

Kysy hinta myyjältäsi
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Voit olla yhteydessä valitsemasi Yamaha-Centeriin saadaksesi tarkemmat hintatiedot.
Yamarin 68 Cabin on viihtyisä vene, joka asettaa uudet standardit perheveneilyyn. Se on toimiva kokonaisuus, joka tarjoaa turvalliset matkustustilat sekä lapsille että varttuneemmille veneilijöille.
SKU
2018-YAMARIN68CABIN-NA
action-image

68 Cabin - Veneilymukavuutta perheelle joka säällä

Yamarin 68 Cabin on viihtyisä vene, joka asettaa uudet standardit perheveneilyyn. Se on toimiva kokonaisuus, joka tarjoaa turvalliset matkustustilat sekä lapsille että varttuneemmille veneilijöille ja palvelee upeasti pitkää ja aktiivista veneilykautta kaipaavia perheitä.

Asumisen mukavuus ja läpikulun helppous tekevät 68 Cabinista erinomaisen retkiveneen ja joka kelin yhteysveneen. Valoisassa ja avarassa kabiinissa on makuupaikat 2+1 hengelle, ja leveä liukuovi helpottaa kulkua suojaisaan takatilaan.

Tässä upeassa mallissa on paljon ominaisuuksia. Vakiovarusteluun kuuluvat muun muassa hyvä pentterivarustus, liesi, vesijärjestelmä ja vesi-WC.

Se on lupaus, jolle on rakennettu koko Yamarin-maailma. Haluamme tuoda ulottuvillesi mahdollisuuden elämäsi parhaaseen kesään. Aurinkoon, lämpöön ja yhdessäoloon. Veneajeluihin ja päiväreissuihin, rentouttaviin veneretkiin perheen kesken, kalastuksen ja muiden harrastusten pariin. Kaikkeen tähän Yamarin on täydellinen valinta.
Yamarinista on kasvanut merkittävä kansainvälinen venebrändi. Yamarin on osa Yamaha Motor Europe N.V. -yhtiötä. Uusi kumppanuus mahdollistaa entistä läheisemmän yhteistyön Yamahan kanssa ja antaa hyvät lähtökohdat kehittää yhä innovatiivisempia tuotteita.
Valitse veneeksesi Yamarin ja tee unelmiesi kesästä totta!
Lisätietoja
Pituus6770 m
Hull length6770mm
Leveys2.540 m
Kuivapaino (kg)1400kg
Tube diameter125
No. of persons8
Polttoainesäiliön tilavuus140L
Water Capacity45L
Hevosvoimat (HV)115200
TransomExtra Long
CE Design CertificationC
Varaa koeajo: Yamarin 68 Cabin
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center