Yamarin 63 Bow Rider

52 700,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 706 €/kk
Hae rahoitusta
Yamarin 63 BR + Yamaha F150XB            52 700,00 €
Yamarin 63 BR + Yamaha F150XCA2         57 800,00 €
Tämä linjakas, tyylikäs ja monipuolinen avovene tarjoaa mahtavasti mahdollisuuksia jännittävään hauskanpitoon vesillä. Monipuolisesti vesiurheilussa palveleva 63 BR on suunniteltu vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi.
SKU
Yamarin 63BR 2021
action-image

63 BR. Upea vene – ja todellinen nautinnon lähde

Yamarin 63 Bow Rider kykenee kaikkeen.
Se on mainio yleisvene joka soveltuu monipuoliseen vapaa-ajanviettoon ja vesiurheiluun. Veneessä on suuri muunneltava avotila, johon saa lisävarusteena hulppean auringonottotason kahdelle. Kuljettajaa hemmotellaan paitsi veneen erinomaisilla ajo-ominaisuuksilla, myös 10" Yamarin Q-alynäytöllä.

Suorituskykyinen vene on mahtava ajaa ja tarjoaa tasaisen kyydin, mutta soveltuu myös oivasti seuranpitoon. Ohjaamon istuimet kääntämällä takatilaan voi helposti luoda tilavan ja mukavan istuinryhmän viidelle hengelle. Ohjauspulpetti on suunniteltu ergonomiseksi ja erittäin mukavaksi, ja siinä on hyvin jalkatilaa.

Entä veneeseen nousu ja laituriin ajo? Helppoa ja turvallista – niin keulassa, perässä kuin laidoilla.

Se on lupaus, jolle on rakennettu koko Yamarin-maailma. Haluamme tuoda ulottuvillesi mahdollisuuden elämäsi parhaaseen kesään. Aurinkoon, lämpöön ja yhdessäoloon. Veneajeluihin ja päiväreissuihin, rentouttaviin veneretkiin perheen kesken, kalastuksen ja muiden harrastusten pariin. Kaikkeen tähän Yamarin on täydellinen valinta.

Valitse veneeksesi Yamarin ja tee unelmiesi kesästä totta!
Vakiovarusteet: Yamarin Q 10", ankkuriboksi perässä ja keulassa, pilssipumppu, kuomukotelo, kiinteä väliovi, lepuuttajan kiinnikkeitä, sammutin, kiinteä polttoainetankki 160 litraa, polttoainesuodatin, hansikaslokero, hydraulinen ohjaus, sohva klaffipenkillä, mukiteline, navigointivalot, offshore-istuin, virran ulosotto 12V/USB, avotilan tyynyt, kaiteet, knaapit ja kansiheloitus (RST), tuulilasinpyyhin kuljettajalle sekä Yamaha Y-COP ajonesto
Lisätietoja
Pituus6350 m
Hull length6350mm
Leveys2.340 m
Kuivapaino (kg)950kg
No. of persons8
Polttoainesäiliön tilavuus160L
Hevosvoimat (HV)115-150
TransomExtra Long
CE Design CertificationC

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Yamaha saa lähestyä minua erikoistarjouksilla, uutisilla ja eduilla.


Varaa koeajo: Yamarin 63 Bow Rider
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center