Yamarin 61 Center Console

39 000,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 674 €/kk
Hae rahoitusta
Yamarin 61 CC + Yamaha F130XA     39 000 €
Yamarin 61 CC + Yamaha F150XB      41 600 €
Yamarin 61 Center Console on vankka avovene, joka on osoittautunut erittäin suorituskykyiseksi ja mainioksi ajettavaksi ankarissakin sääoloissa. Se onkin oiva valinta kalastus- tai yhteysveneeksi tai työkäyttöön.
SKU
Yamarin 61CC 2021
action-image

Yamarin 61 CC. Tehty vankaksi, joka kestää kovempaakin keliä.

Yamarin 61CC on kovaakin keliä kestävä keskipulpettivene.
Veneen käytännöllisten sisätilojen ansiosta pulpetin ympärillä on reilusti kulkutilaa, mikä helpottaa veneessä liikkumista ja rantautumista. Vankan rakenteen ja syvän v-pohjan ansiosta veneily on turvallista ja miellyttävää vaihtelevissakin keleissä. Tämä vene on erinomainen valinta yhteys- tai kalastuveneeksi.

Erinomaisen tilaratkaisun ansiosta pulpetin ympärillä on reilusti kulkutilaa ja laituriin ajo käy kätevästi. Penkkien alla perässä ja keulassa on isot tavaratilat.

Matkustusmukavuus on keskipulpettisten huippua. Keulan tyylikkäiden tiikkiaskelmien ansiosta käynti veneeseen on helppoa.

Se on lupaus, jolle on rakennettu koko Yamarin-maailma. Haluamme tuoda ulottuvillesi mahdollisuuden elämäsi parhaaseen kesään. Aurinkoon, lämpöön ja yhdessäoloon. Veneajeluihin ja päiväreissuihin, rentouttaviin veneretkiin perheen kesken, kalastuksen ja muiden harrastusten pariin. Kaikkeen tähän Yamarin on täydellinen valinta.

Valitse veneeksesi Yamarin ja tee unelmiesi kesästä totta!
Vakiovarusteet: ankkuriboksi perässä ja keulassa, kuomukotelo, lepuuttajateline pulpetin etuosassa, sammutin, kiinteä polttoainesäiliö 105 litraa, polttoainesuodatin, hydraulinen ohjaus, lukittava hansikaslokero, käsikäyttöinen pilssipumppu, mukiteline, kulkuvalot, korkeaselkäiset offshore-istuimet, virran ulosotto 12V, avotilan tyynyt, kaiteet, knaapit ja kansiheloitus (RST), Yamaha LAN-monitoimimittarit sekä Yamaha Y-COP ajonesto
Lisätietoja
Pituus6.25 m
Hull length6.25 m
Leveys2.26 m
Kuivapaino (kg)825kg
No. of persons8
Polttoainesäiliön tilavuus105L
Hevosvoimat (HV)115-150
TransomExtra Long
CE Design CertificationC

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Yamaha saa lähestyä minua erikoistarjouksilla, uutisilla ja eduilla.


Varaa koeajo: Yamarin 61 Center Console
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center