Yamarin 59 Day Cruiser

Kysy hinta myyjältäsi
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Voit olla yhteydessä valitsemasi Yamaha-Centeriin saadaksesi tarkemmat hintatiedot.
Yamarin 59 Day Cruiser on laadukkaasti varusteltu sulavalinjainen vene, jonka erinomaisen ajettavuuden ja suorituskyvyn lähtökohtana on lujarakenteinen runko.
SKU
2018-YAMARIN59DAYCR-NA
action-image

59 DC. Linjakas, suorituskykyinen ja erittäin vankka day cruiser

Yamarin 59 Day Cruiser on laadukkaasti varusteltu sulavalinjainen vene, jonka erinomaisen ajettavuuden ja suorituskyvyn lähtökohtana on lujarakenteinen runko. Se on pienin day cruiserimme, mutta pitää kyllä pintansa isompienkin rinnalla ja erottuu edukseen upealla ulkonäöllään ja toimivalla muotoilullaan.

Veneen viihtyisyyden takeena ovat muun muassa kahden hengen ikkunallinen kajuutta, viihtyisä avotila ja kookas uimataso.

Mikä voisi olla parempaa kuin lähteä kesäiselle yllätysretkelle lähisaaristoon tai suunnata venesatamaan vaihtamaan kuulumisia ja viettämään päivä vesillä?

Se on lupaus, jolle on rakennettu koko Yamarin-maailma. Haluamme tuoda ulottuvillesi mahdollisuuden elämäsi parhaaseen kesään. Aurinkoon, lämpöön ja yhdessäoloon. Veneajeluihin ja päiväreissuihin, rentouttaviin veneretkiin perheen kesken, kalastuksen ja muiden harrastusten pariin. Kaikkeen tähän Yamarin on täydellinen valinta.
Yamarinista on kasvanut merkittävä kansainvälinen venebrändi. Yamarin on osa Yamaha Motor Europe N.V. -yhtiötä. Uusi kumppanuus mahdollistaa entistä läheisemmän yhteistyön Yamahan kanssa ja antaa hyvät lähtökohdat kehittää yhä innovatiivisempia tuotteita.
Valitse veneeksesi Yamarin ja tee unelmiesi kesästä totta!
Lisätietoja
Pituus5730 m
Hull length5730mm
Leveys2.200 m
Kuivapaino (kg)720kg
No. of persons5
Polttoainesäiliön tilavuus91L
Hevosvoimat (HV)80115
TransomLong
CE Design CertificationC
Varaa koeajo: Yamarin 59 Day Cruiser
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center