Yamarin 56 Side Console

31 500,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 433 €/kk
Hae rahoitusta
Yamarin 56 SC + Yamaha F100LB      31 500 €
Yamarin 56 Side Console on linjakas viihtyisä vene, jonka käytettävyydelle ei ole rajoja. Sen käytännöllinen sivupulpetti antaa kuljettajalle poikkeuksellisen hyvän suojan näkyvyydestä tinkimättä.
SKU
Yamarin 56SC 2021
action-image

Yamarin 56SC. Mahtava yleisvene koko perheelle.

Yamarin 56 Side Console on viihtyisä avovene moneen menoon.
Veneen keulassa on reilusti lastaustilaa ja päiväretkillä istuinryhmän keskelle voi asettaa pöydän eväshetkiä varten. Veneessä voi myös nautiskella kesäpäivistä lisävarusteena saatavalla auringonottotasolla. Iso sivupulpetti antaa hyvän suojan näkyvyydestä tinkimättä.

Keulan alue palvelee oivasti lastaustilana, ja päiväretkillä istuinryhmän keskelle voi asentaa pöydän tai auringonottotason. Takapenkin ja kuljettajan istuimen alla on runsaasti käytännöllistä säilytystilaa.

Yamarin 56SC. Valmiina valloittamaan sydämet koko perheen yleisveneenä

Se on lupaus, jolle on rakennettu koko Yamarin-maailma. Haluamme tuoda ulottuvillesi mahdollisuuden elämäsi parhaaseen kesään. Aurinkoon, lämpöön ja yhdessäoloon. Veneajeluihin ja päiväreissuihin, rentouttaviin veneretkiin perheen kesken, kalastuksen ja muiden harrastusten pariin. Kaikkeen tähän Yamarin on täydellinen valinta.

Valitse veneeksesi Yamarin ja tee unelmiesi kesästä totta!
Vakiovarusteet: ankkuriboksi perässä ja keulassa, kuomukotelo, sammutin, kiinteä polttoainesäiliö 90 litraa, polttoainesuodatin, lukittava hansikaslokero, mukitelineet, kulkuvalot, NFB-ohjaus, korkeaselkäiset offshore-istuimet, virran ulosotto 12V, avotilan tyynyt, kaiteet, knaapit ja kansiheloitus (RST), Yamaha LAN-monitoimimittarit sekä Yamaha Y-COP ajonesto
Lisätietoja
Pituus5530 m
Hull length5530mm
Leveys2.240 m
Kuivapaino (kg)620kg
No. of persons6
Polttoainesäiliön tilavuus90L
Hevosvoimat (HV)60-100
TransomLong
CE Design CertificationC

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Yamaha saa lähestyä minua erikoistarjouksilla, uutisilla ja eduilla.


Varaa koeajo: Yamarin 56 Side Console
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center