Buster SuperMagnum

82 400,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 1410 €/kk
Hae rahoitusta
Buster SuperMagnum 2021 Q Edition
Buster SuperMagnum + Yamaha F250DETX 82 400€
Buster SuperMagnum + Yamaha F300BETX 83 500€
SuperMagnum nostaa veneilykokemuksen uudelle tasolle. Suorituskyky, turvallisuus ja avara sisätila yhdistyvät uudessa SuperMagnumissa ennen kokemattomalla tavalla.
SKU
2018-BUSTSUPMAG-NA
action-image

Suorituskykyistä ylivoimaa

Uusi SuperMagnum nostaa veneilykokemuksen uudelle tasolle. Suorituskyky, turvallisuus ja avara sisätila yhdistyvät uudessa SuperMagnumissa ennen kokemattomalla tavalla. Muotoilullisesti uusi SuperMagnum seuraa mallistomme lippulaivan Phantomin modernin rouheaa yleisilmettä.

Tummanharmaat pulpetit ja alumiiniturkki ammentavat inspiraationsa Busterin käytännönläheisestä perimästä. Pyrimme valmistamaan kovaa kulutusta kestäviä, käytännöllisiä ja monipuolisia veneitä vaativaan makuun.

Laaja konetehoalue mahdollistaa itse kullekin sopivan suorituskykytason. Riippumatta siitä, valitsetko peräpeiliin Yamahan väkivahvan V8:n vai luotettavan V6:n, pärjäät varmuudella kelissä kuin kelissä.

Buster on Pohjoismaiden suosituin moottorivenemerkki. Buster-mallisto käsittää kattavan ja monipuolisen valikoiman vankkarakenteisia alumiiniveneitä. Valikoimasta löytyy kooltaan ja pohjaratkaisultaan sopiva malli niin vaativan työkäytön kuin nautinnollisen vapaa-ajan veneilyn moninaisiin tarpeisiin.
Buster-veneiden suunnittelussa ja toteutuksessa ei tingitä laadusta. Valmistusperinteemme kantaa sukupolvesta toiseen. Busterin vankkarakenteisuus, käytännöllisyys ja merikelpoisuus ovatkin jo tarunhohtoisessa maineessa.
Buster Boats on nyt osa Yamaha Motor Europe N.V. -yhtiötä. Uusi kumppanuus mahdollistaa entistä läheisemmän yhteistyön Yamahan kanssa ja antaa hyvät lähtökohdat kehittää yhä innovatiivisempia tuotteita.
Lisätietoja
Pituus7.70 m
Hull length7700mm
Leveys2.50 m
Kuivapaino (kg)1466kg
No. of persons10
Polttoainesäiliön tilavuus400L
Hevosvoimat (HV)250/350hp
Varaa koeajo: Buster SuperMagnum
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center