Buster XXL

49 700,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 856 €/kk
Hae rahoitusta
Buster XXL 2021 Q Edition
Buster XXL + Yamaha F130AETX 49 700€
Buster XXL + Yamaha F150DETX 52 200€
Buster XXL + Yamaha F150GETX 53 900€

Buster XXL 2021 V MAX Edition
Buster XXL + Yamaha V MAX 150 SHO 58 990€
Buster XXL on puhdasverinen vauhtivene tilaa ja mukavuutta arvostavalle veneilijälle.
SKU
2018-BUSTERXXL-NA
action-image

Puhdasverinen vauhtivene

Buster XXL on puhdasverinen vauhtivene tilaa ja mukavuutta arvostavalle veneilijälle. Suosittuun XL:ään perustuva runkogeometria on elementissään kovassa vauhdissa ja vaativassa kelissä.

Buster XXL kulkee pehmeästi ja kuljettaa mukanaan seitsemän veneilijää varusteineen. Sen avarat ja käyttötarkoituksen mukaan muuntuvat tilat on kuin luotu toimintapäivään, olitpa sitten vesillä kruisailemassa, kalassa tai mökkimatkalla.

Buster XXL on sporttinen ja samalla käytännöllinen. Siitä kertovat myös sen erittäin avarat kansipinnat. Tässä veneessä on myös mukavaa viettää yhteistä aikaa esimerkiksi avotilaan lisättävän pöydän äärellä. Buster XXL on vene vauhtia ja tyyliä kaipaavalle.

Buster on Pohjoismaiden suosituin moottorivenemerkki. Buster-mallisto käsittää kattavan ja monipuolisen valikoiman vankkarakenteisia alumiiniveneitä. Valikoimasta löytyy kooltaan ja pohjaratkaisultaan sopiva malli niin vaativan työkäytön kuin nautinnollisen vapaa-ajan veneilyn moninaisiin tarpeisiin.
Buster-veneiden suunnittelussa ja toteutuksessa ei tingitä laadusta. Valmistusperinteemme kantaa sukupolvesta toiseen. Busterin vankkarakenteisuus, käytännöllisyys ja merikelpoisuus ovatkin jo tarunhohtoisessa maineessa.
Buster Boats on nyt osa Yamaha Motor Europe N.V. -yhtiötä. Uusi kumppanuus mahdollistaa entistä läheisemmän yhteistyön Yamahan kanssa ja antaa hyvät lähtökohdat kehittää yhä innovatiivisempia tuotteita.
Lisätietoja
Pituus6.29 m
Hull length6290mm
Leveys2.17 m
Kuivapaino (kg)710kg
No. of persons7
Polttoainesäiliön tilavuus170L
Hevosvoimat (HV)90/150hp
TransomExtra Long
CE Design CertificationC
Varaa koeajo: Buster XXL
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center