Buster XL

42 500,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 734 €/kk
Hae rahoitusta
Buster XL 2021 Q Edition
Buster XL + Yamaha F100FETX 42 500€
Buster XL + Yamaha F115BETX 43 300€

Buster XL 2021 V MAX Edition
Buster XL + Yamaha V MAX 115 SHO 48 500€
Buster XL tuo ison veneen ominaisuuksia taloudelliseen kokoluokkaan
SKU
2018-BUSTERXL-NA
action-image

Kompaktin kokoinen, mutta tilava Buster.

Buster XL tuo ison veneen ominaisuuksia taloudelliseen kokoluokkaan. Se onkin ansaitusti yksi myydyimmistä malleistamme. Uppoamaton ja virtaviivainen XL on järkevä ja käytännöllinen valinta niin yhteys- kuin huviveneilyyn.

Tyylikkäässä ja jämäkässä moniottelijassa on nyt entistäkin tilavampi ohjaamo. Runsaat säilytystilat ja kätevät köysilokerot helpottavat veneilyn arkea, ja verraten suuret uimatasot on suunniteltu hauskanpitoa silmällä pitäen. Ei siis ihme, että XL on yksi suosituimmista malleistamme.

Suorituskykyä ja vauhdikasta menoa kaipaavien veneilijöiden iloksi veneen enimmäiskoneteho on nostettu 130 hevosvoimaan.

Buster on Pohjoismaiden suosituin moottorivenemerkki. Buster-mallisto käsittää kattavan ja monipuolisen valikoiman vankkarakenteisia alumiiniveneitä. Valikoimasta löytyy kooltaan ja pohjaratkaisultaan sopiva malli niin vaativan työkäytön kuin nautinnollisen vapaa-ajan veneilyn moninaisiin tarpeisiin.
Buster-veneiden suunnittelussa ja toteutuksessa ei tingitä laadusta. Valmistusperinteemme kantaa sukupolvesta toiseen. Busterin vankkarakenteisuus, käytännöllisyys ja merikelpoisuus ovatkin jo tarunhohtoisessa maineessa.
Buster Boats on nyt osa Yamaha Motor Europe N.V. -yhtiötä. Uusi kumppanuus mahdollistaa entistä läheisemmän yhteistyön Yamahan kanssa ja antaa hyvät lähtökohdat kehittää yhä innovatiivisempia tuotteita.
Lisätietoja
Pituus5.94 m
Hull length5940mm
Leveys2.17 m
Kuivapaino (kg)620kg
No. of persons7
Polttoainesäiliön tilavuus100L
Hevosvoimat (HV)80/130hp
TransomLong
CE Design CertificationC
Varaa koeajo: Buster XL
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center