Buster S

8 690,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 160 €/kk
Hae rahoitusta
Buster S on kolme venettä samalla rungolla. S on peräpenkiltä ajettava malli, S1 on sivupulpetillinen versio ja Scc puolestaan keskipulpetillinen.
SKU
2018-BUSTERS-NA
action-image

Kolme eri versiota. Sama mahtava vene.

Buster S erottuu kilpailijoistaan edukseen modernin ja linjakkaan runkomuotonsa ansiosta. Aiempien versioiden tapaan Buster S on edelleen mökkirannan ja rannikkovesien monitaituri.

Tarkasti mietityt ja huolella viimeistellyt yksityiskohdat tekevät veneestä toimivan vaihtoehdon niin retkeilyyn, kalastukseen kuin yhteyskäyttöön. Uuden runkomuotoilun ansiosta vene nousee nopeasti ja vaivattomasti liukuun, erityisesti kuormattuna.

Buster-veneiden suunnittelussa huomioidaan aina veneen muunneltavuus käyttötarpeiden mukaan. Buster S ei ole tämän suhteen poikkeus. Eri vaihtoehtojen ansiosta uusi Buster S voi tarpeen mukaan olla joko kokoisekseen tilava yhteysvene, näppärä retkivene tai kuormaa kantava työjuhta.

Buster on Pohjoismaiden suosituin moottorivenemerkki. Buster-mallisto käsittää kattavan ja monipuolisen valikoiman vankkarakenteisia alumiiniveneitä. Valikoimasta löytyy kooltaan ja pohjaratkaisultaan sopiva malli niin vaativan työkäytön kuin nautinnollisen vapaa-ajan veneilyn moninaisiin tarpeisiin.
Buster-veneiden suunnittelussa ja toteutuksessa ei tingitä laadusta. Valmistusperinteemme kantaa sukupolvesta toiseen. Busterin vankkarakenteisuus, käytännöllisyys ja merikelpoisuus ovatkin jo tarunhohtoisessa maineessa.
Buster Boats on nyt osa Yamaha Motor Europe N.V. -yhtiötä. Uusi kumppanuus mahdollistaa entistä läheisemmän yhteistyön Yamahan kanssa ja antaa hyvät lähtökohdat kehittää yhä innovatiivisempia tuotteita.
Lisätietoja
Pituus4.43 m
Hull length4430mm
Leveys1.82 m
Kuivapaino (kg)260kg
No. of persons4
TransomLong
CE Design CertificationC
Moottorin enimm.teho20kW30hp
Varaa koeajo: Buster S
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center