Buster Phantom

Kysy hinta myyjältäsi
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Voit olla yhteydessä valitsemasi Yamaha-Centeriin saadaksesi tarkemmat hintatiedot.
Yhdeksän ja puoli metriä pitkä ja tyylikäs Buster Phantom luo täysin uuden määritelmän suurille avoveneille. Yamahan kahden V8-moottorin ja 700 hevosvoiman koneet antavat veneelle jopa 400 merimailin toimintasäteen.
SKU
2018-BUSTERPHANTOM-NA
action-image

Kaikkien aikojen suurin Buster

Yhdeksän ja puoli metriä pitkä ja tyylikäs Buster Phantom luo täysin uuden määritelmän suurille avoveneille. Yamahan kahden V8-moottorin ja 700 hevosvoiman koneet antavat veneelle jopa 400 merimailin toimintasäteen. Buster Phantomin ajaminen täydellä kaasulla tuntuu kuin lentämiseltä ilman siipiä!

Edistyksellisen runkomuotoilun ansiosta Buster Phantomin ajo-ominaisuudet säilyvät mukavina myös suurilla nopeuksilla. Lisäksi veneessä on täysjousitetut istuimet ja tukevat tartuntakahvat viidelle matkustajalle.

Tuplakoneasennus lisää toimintavarmuutta liikuttaessa avomerellä tai ulkosaaristossa. Buster Q -älynäytöllä varustettu uusi Buster Phantom – nopein ja tyylikkäin tapa nähdä moottoriveneilyn tulevaisuuteen!

Buster on Pohjoismaiden suosituin moottorivenemerkki. Buster-mallisto käsittää kattavan ja monipuolisen valikoiman vankkarakenteisia alumiiniveneitä. Valikoimasta löytyy kooltaan ja pohjaratkaisultaan sopiva malli niin vaativan työkäytön kuin nautinnollisen vapaa-ajan veneilyn moninaisiin tarpeisiin.
Buster-veneiden suunnittelussa ja toteutuksessa ei tingitä laadusta. Valmistusperinteemme kantaa sukupolvesta toiseen. Busterin vankkarakenteisuus, käytännöllisyys ja merikelpoisuus ovatkin jo tarunhohtoisessa maineessa.
Buster Boats on nyt osa Yamaha Motor Europe N.V. -yhtiötä. Uusi kumppanuus mahdollistaa entistä läheisemmän yhteistyön Yamahan kanssa ja antaa hyvät lähtökohdat kehittää yhä innovatiivisempia tuotteita.
Lisätietoja
Pituus9.47 m
Hull length9470
Leveys2.84 m
Kuivapaino (kg)2265kg
No. of persons12
Polttoainesäiliön tilavuuserillinen, 400L
Hevosvoimat (HV)400/700hp
TransomExtra Long
CE Design CertificationC
Varaa koeajo: Buster Phantom
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center