Buster Mini

2 820,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 60 €/kk
Hae rahoitusta
Buster Mini on täysalumiininen vene, joka sopii sekä soutukäyttöön että pienellä perämoottorilla ajoon.
SKU
2018-BUSTERMINI-NA
action-image

Buster perheen nuoremmillekin

Buster Mini on erinomainen valinta mökkiveneeksi, kalaveneeksi, pieniin veneretkiin tai isomman veneen pikkuapulaiseksi. Se liikkuu valintasi mukaan käsivoimin tai poltto- tai sähkömoottorilla.

Buster Mini on täysalumiinisena lähes huoltovapaa. Se ei vaadi muuta kuin makeavesipesun silloin tällöin. Lasikuituveneeseen verrattuna Buster Mini on mitä huolettomin valinta.

Uppoamattomana se on erittäin turvallinen valinta. Vain satakiloista Buster Miniä on helppo käsitellä rannassa. Myös talvisäilytys on vaivatonta – vene tarvitsee vain kääntää ylösalaisin talvikaudeksi.

Buster on Pohjoismaiden suosituin moottorivenemerkki. Buster-mallisto käsittää kattavan ja monipuolisen valikoiman vankkarakenteisia alumiiniveneitä. Valikoimasta löytyy kooltaan ja pohjaratkaisultaan sopiva malli niin vaativan työkäytön kuin nautinnollisen vapaa-ajan veneilyn moninaisiin tarpeisiin.
Buster-veneiden suunnittelussa ja toteutuksessa ei tingitä laadusta. Valmistusperinteemme kantaa sukupolvesta toiseen. Busterin vankkarakenteisuus, käytännöllisyys ja merikelpoisuus ovatkin jo tarunhohtoisessa maineessa.
Buster Boats on nyt osa Yamaha Motor Europe N.V. -yhtiötä. Uusi kumppanuus mahdollistaa entistä läheisemmän yhteistyön Yamahan kanssa ja antaa hyvät lähtökohdat kehittää yhä innovatiivisempia tuotteita.
Lisätietoja
Pituus3.88 m
Leveys1.49 m
Kuivapaino (kg)104kg
No. of persons3
Polttoainesäiliön tilavuus-
Hevosvoimat (HV)5.9kW/8hp
TransomLong
CE Design CertificationD
Moottorin enimm.teho2.0kW/8hp
Depth0.18m
Varaa koeajo: Buster Mini
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center