Buster Magnum

69 400,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 1190 €/kk
Hae rahoitusta
Buster Magnum 2021 Q Edition
Buster Magnum + Yamaha F200GETX 69 400€
Buster Magnum + Yamaha F225FETX 73 200€
Merikelpoinen. Turvallinen. Nopea. Nämä ovat ylisanoja, joilla luokkansa halutuinta alumiinivenemallia on kuvattu vuosien saatossa.
SKU
2018-BUSTERMAGN-NA
action-image

Uudestisyntynyt legenda

Merikelpoinen. Turvallinen. Nopea. Nämä ovat ylisanoja, joilla luokkansa halutuinta alumiinivenemallia on kuvattu vuosien saatossa. Uusi Buster Magnum on kaikkea tätä – ja vielä vähän enemmän.

Edeltäjäänsä verrattuna pidempi runko tekee Magnumista entistä miellyttävämmän ja tilavamman veneen, jonka väljässä matkustamossa kahdeksan henkeä taittaa taivalta ja viettää huoletonta aikaa yhdessä. Useiden konetehovaihtoehtojen ansiosta voidaan valita juuri sopiva kokonaispaketti erilaisiin tarpeisiin.

Moderni tuulilasisto, pulpetit ja takatila tekevät veneestä tyylikkään – käytännöllisistä piirteistä kuten mukavuudesta tai säilytystiloista tinkimättä. Uusi Buster Magnum – mahtava suorituskykyinen monikäyttövene.

Buster on Pohjoismaiden suosituin moottorivenemerkki. Buster-mallisto käsittää kattavan ja monipuolisen valikoiman vankkarakenteisia alumiiniveneitä. Valikoimasta löytyy kooltaan ja pohjaratkaisultaan sopiva malli niin vaativan työkäytön kuin nautinnollisen vapaa-ajan veneilyn moninaisiin tarpeisiin.
Buster-veneiden suunnittelussa ja toteutuksessa ei tingitä laadusta. Valmistusperinteemme kantaa sukupolvesta toiseen. Busterin vankkarakenteisuus, käytännöllisyys ja merikelpoisuus ovatkin jo tarunhohtoisessa maineessa.
Buster Boats on nyt osa Yamaha Motor Europe N.V. -yhtiötä. Uusi kumppanuus mahdollistaa entistä läheisemmän yhteistyön Yamahan kanssa ja antaa hyvät lähtökohdat kehittää yhä innovatiivisempia tuotteita.
Lisätietoja
Pituus7.20 m
Hull length7200mm
Leveys2.50 m
Kuivapaino (kg)1195kg
No. of persons8
Polttoainesäiliön tilavuus300L
Hevosvoimat (HV)175/225hp
TransomExtra Long
CE Design CertificationC
Varaa koeajo: Buster Magnum
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center