F25G

4 460,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 88 €/kk
Hae rahoitusta
Tarunhohtoisen F25-perämoottorimme uusimman sukupolven malli on entistäkin kevyempi ja monipuolisempi. Siinä Yamahan innovatiiviset tekniset ratkaisut yhdistyvät loistavaan kannettavuuteen, ainutlaatuisen suorituskykyiseen teho-paino-suhteeseen ja tyylikkääseen ulkoasuun.
SKU
2017-F25-NA
action-image

Uutta kannettavaa tehoa Yamahalta. Yhä kevyempi. Yhä lujempaa tekoa.

Yamahan tarunhohtoinen kaksisylinterinen nelitahtimoottori F25 on nyt noin 25 prosenttia kevyempi kuin aiemmin ja siis entistäkin kätevämpi kantaa. Kun avaat uutuusmallin kaasun, huomaat heti miten tehokkaasti Yamahan innovatiivinen tekniikka toimii. F25-moottorissa on ominaisuuksia kuin suuremmassakin koneessa ja ainutlaatuisen suorituskykyinen teho-paino-suhde, ja lisäksi se toimii erittäin taloudellisesti.

Uutuusmallissa on kaksi lepotukea (sivulla ja takana), entistä paremmat kantokahvat ja akuton elektroninen polttoaineen ruiskutus, ja se on täysin yhteensopiva Yamahan LAN-järjestelmän ja digitaalimittareiden kanssa.

Sen muita ominaisuuksia ovat ohjauskitkan säätö yhdellä vivulla, moottorin kiinnityspisteiden entistä pidempi etäisyys, tehokas vaihtovirtageneraattori, Yamahan Y-COP-ajonesto ja valinnaisina lisävarusteina saatavat uistelunopeuden säätö ja laaja-alainen sähköhydraulinen trimmaus- ja kippausjärjestelmä. Niinpä F25 on luonteva valinta myös monipuolisuutensa ansiosta.

Niin vesiurheilun huumasta kuin rennosta menostakin nauttivan veneilijän kannattaa valita moottori, jonka avulla vesillä liikkumisesta saa enemmän irti.
Valikoimamme kaikissa moottoreissa hyödynnetään Yamahan viimeisimpiä venemoottorien teknologioita, rakenneratkaisuja ja nerokkaita imu- ja pakojärjestelmiä. Yamahan 4-tahtiteknologian kehitys on ollut hyvin menestyksekästä juuri siksi, ettemme ole alun alkaenkaan yrittäneet muuntaa tavallisia autonmoottoreita perämoottoreiksi vaan olemme suunnitelleet ja rakentaneet 4-tahtisia koneita puhtaasti venemoottoreiksi.
Erikoissuunnitellut venemoottorimme edistävät myös ympäristönsuojelua uraauurtavien puhtaan palamisen teknologioiden avulla kuitenkaan tehosta, suorituskyvystä tai käytettävyydestä tinkimättä.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-tahtinen
Sylinterin tilavuus432 cm³
Sylinterien lkm / asettelu 2/In-line, SOHC
Sylinterin mitat65.0 mm x 65.1 mm
Kardaaniakselin teho keskikierroksilla18.4 / 6,000 rpm
Täyden kaasun käyttöalue5,000 - 6,000 rpm
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
ImujärjestelmäEFI
Ignition / advance systemCDI
KäynnistysjärjestelmäElectric/ Manual, Manual (MH), Electric (E, ET) with Prime Start™
Välityssuhde2.08 (27:13)
Veneen suositeltava peräpeilikorkeusS424L:551mm
Paino potkurin kanssa F25GMHS: 57.0kg,F25GMHL: 59.0kg,F25GES: 56.0kg,F25GEL: 58.0kg,F25GETL: 64.0kg,F25GWHS: 60.0kg,F25GWHL: 62.0kg
Polttoainesäiliön tilavuuserillinen, 25Litraa
Öljykaukalon tilavuus1.1Litraa
HallintaRemote control (E, ET), Tiller handle (MH + WH)
Trimmaus ja kippaus -tapaPower Trim & Tilt (ET), Manual Tilt (MH, E + WH)
Valopuola / Vaihtovirtageneraattori12V -16A (vain sähkökäynnisteiset)
AjonestoYCOP optional
Propellersisältyy (MH, WH), vaihtoehtoinen (E, ET)
Uistelunopeuden säätöMittariston tai ajokahvan kanssa
OhjausKaasukahva, Kaukosäädin
HuomautusThe kW data in this sheet is based on the ICOMIA 28 standard, measured at the prop shaft
Varaa koeajo: F25G
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center