Veneet

Yamarin

Yamarin jatkaa eurooppalaisten veneilyn ystävien hurmaamista nykyaikaisella muotoilullaan, turvallisuudellaan ja ajettavuudellaan. Mallistosta löytyvät asuttavat kabiiniveneet ja daycruiserit, monikäyttöiset HT- ja tuulilasiveneet, sporttiset bowriderit ja suositut pulpetti- ja avoveneet.

Yamarin Cross

Yhdistimme alumiiniveneen huolettomuuden, lasikuituveneen tyylikkyyden ja Yamarinin täydellisen ajettavuuden ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Lue lisää: www.yamarincross.com

Buster

Merialumiinista valmistetulla Busterilla nautit veneilystäsi monipuolisesti, helposti ja turvallisesti. Sisustukseltaan ja varustelultaan muuntautuva Buster sopeutuu joustavasti niin retkeilyyn, kalastukseen kuin muihinkin harrastuksiin.

Linder

Linder-alumiiniveneet. Valmistamme avokanootteja, pienveneitä, soutuveneitä ja liukuvarunkoisia veneitä aina 4,6 metrin pituuksiin saakka materiaalista, joka kestää - ja kauan.

Suvi

Nykyinen Suvi-veneiden tuotanto käsittää 18 mallia jollasta ja kanootista soutuveneisiin, soutu-moottoriveneisiin, verkkoveneisiin ja sadevesityhjeneviin ohjauspulpettiveneisiin, joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva, edullinen vaihtoehto mökki- tai kalastusveneeksi.

TG-Boats

Veneitä vaativaan käyttöön. Suomalaiset TG-veneet valmistetaan parhaista laatumateriaaleista, tinkimättömällä ammattitaidolla.

Palta

Zodiac

Zodiac-mallisto yltää 2-metrisestä 2 hengen Cadeteista alkaen lähes 9-metrisiin 20 hengen Pro-malleihin asti. Kaikki varmoja, turvallisia, kestäviä, kevyesti kuljetettavia ja helposti vesille laskettavia. Zodiac menee sinne minne Sinä haluat.