Veneet

Yamarin

Yamarin jatkaa eurooppalaisten veneilyn ystävien hurmaamista nykyaikaisella muotoilullaan, turvallisuudellaan ja ajettavuudellaan. Mallistosta löytyvät asuttavat kabiiniveneet ja daycruiserit, monikäyttöiset HT- ja tuulilasiveneet, sporttiset bowriderit ja suositut pulpetti- ja avoveneet.

Yamarin Cross

Yhdistimme alumiiniveneen huolettomuuden, lasikuituveneen tyylikkyyden ja Yamarinin täydellisen ajettavuuden ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.

Finnmaster

Finnmasterin laadukas lasikuituvenemallisto käsittää neljä sarjaa; Cabin, Day Cruiser, Console ja Bow Rider -veneet. Mallistosta löytyy veneitä useaan eri käyttötarkoitukseen.

Husky

Finnmaster Husky on valintasi, kun haluat kokeilla merimiehen elämää tai palat halusta ajaa aavoilla ulapoilla. Merellä on tarjolla monenlaisia seikkailuja, ja veneen ohjaamossa voit itse päättää, mihin tänään otat kurssin.

Buster

Merialumiinista valmistetulla Busterilla nautit veneilystäsi monipuolisesti, helposti ja turvallisesti. Sisustukseltaan ja varustelultaan muuntautuva Buster sopeutuu joustavasti niin retkeilyyn, kalastukseen kuin muihinkin harrastuksiin.

Suvi

Nykyinen Suvi-veneiden tuotanto käsittää 20 mallia jollasta ja kanootista soutuveneisiin, soutu-moottoriveneisiin, verkkoveneisiin ja sadevesityhjeneviin ohjauspulpettiveneisiin, joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva, edullinen vaihtoehto mökki- tai kalastusveneeksi.

Palta

TG-Boats

Veneitä vaativaan käyttöön. Suomalaiset TG-veneet valmistetaan parhaista laatumateriaaleista, tinkimättömällä ammattitaidolla.

Terhi

Kaikki Terhi-veneet valmistetaan Suomessa, pienessä Rymättylän kalastuspitäjässä, jossa on vuosisatojen mittaiset perinteet vesillä liikkumisesta ja veneenrakennuksesta.