Veneet

Yamarin

Yamarin jatkaa eurooppalaisten veneilyn ystävien hurmaamista nykyaikaisella muotoilullaan, turvallisuudellaan ja ajettavuudellaan. Mallistosta löytyvät asuttavat kabiiniveneet ja daycruiserit, monikäyttöiset HT- ja tuulilasiveneet, sporttiset bowriderit ja suositut pulpetti- ja avoveneet.

Yamarin Cross

Yhdistimme alumiiniveneen huolettomuuden, lasikuituveneen tyylikkyyden ja Yamarinin täydellisen ajettavuuden ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.

Buster

Merialumiinista valmistetulla Busterilla nautit veneilystäsi monipuolisesti, helposti ja turvallisesti. Sisustukseltaan ja varustelultaan muuntautuva Buster sopeutuu joustavasti niin retkeilyyn, kalastukseen kuin muihinkin harrastuksiin.

Finnmaster

Finnmasterin laadukas lasikuituvenemallisto käsittää kolme sarjaa, F, P ja T -sarjan sekä täysin uuden alumiinivenemalliston HUSKY:n.  Mallistosta löytyy veneitä useaan eri käyttötarkoitukseen.

Suvi

Nykyinen Suvi-veneiden tuotanto käsittää 20 mallia jollasta ja kanootista soutuveneisiin, soutu-moottoriveneisiin, verkkoveneisiin ja sadevesityhjeneviin ohjauspulpettiveneisiin, joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva, edullinen vaihtoehto mökki- tai kalastusveneeksi.

TG-Boats

Veneitä vaativaan käyttöön. Suomalaiset TG-veneet valmistetaan parhaista laatumateriaaleista, tinkimättömällä ammattitaidolla.

Palta

Terhi

Kaikki Terhi-veneet valmistetaan Suomessa, pienessä Rymättylän kalastuspitäjässä, jossa on vuosisatojen mittaiset perinteet vesillä liikkumisesta ja veneenrakennuksesta.